Onderzoek je fundering Eva op locatie

In januari starten wij in de Provenierswijk Oost

Onderzoek je fundering Eva op locatie

Samen de fundering onderzoeken

21 december 2020

De gemeente Rotterdam wil eigenaren van woningen op houten paalfunderingen informeren. Adviesbureau Urbannerdam heeft daartoe het initiatief “Onderzoek je Fundering” opgezet. Dit initiatief gaat nu ook bij jou in de Provenierswijk Oost van start. In januari sturen wij alle eigenaren een startbrief.

Veel huizen in Rotterdam zijn gebouwd op houten palen. Ook jouw woning in de Provenierswijk heeft een fundering met houten palen. Bij een aanzienlijk deel van deze houten paalfunderingen ontstaan problemen. Dat zie je niet altijd direct, maar kan tot grote schade leiden. De gemeente Rotterdam vindt het belangrijk deze problemen te voorkomen. Urbannerdam is ingeschakeld om je te informeren over en te begeleiden bij gesubsidieerd funderingsonderzoek.

Fundering wandeling Tim in gesprek informatieavond met bewoners

Wij komen graag met je in contact. Dan kunnen wij bespreken hoe jouw fundering onderzocht kan worden. Bel of mail ons hierover, dan gaan wij aan de slag. Op deze website staat alle nodige informatie. Heb je jouw fundering al laten onderzoeken? Dan horen we graag over jouw ervaringen. 

Wij organiseren op 9 en 11 februari de eerste informatiebijeenkomsten. Er is dan gelegenheid om vragen te stellen. Je krijgt informatie over de mogelijke problemen met houten paalfunderingen, over de mogelijkheden voor funderingsonderzoek en de daarvoor beschikbare subsidie en begeleiding. De bijeenkomsten, digitaal of fysiek, zijn Corona-veilig.