Fundering wandeling Tim in gesprek informatieavond met bewoners

Op 19 januari presenteren wij het traject in de wijkraad. Iedereen is van harte welkom.

Fundering wandeling Tim in gesprek informatieavond met bewoners

Presentatie in de wijkraad

11 januari 2021

Op 19 januari presenteren wij samen met het funderingsloket van de gemeente het traject in de openbare online-vergadering van de wijkraad: een eerste kennismaking met de mensen uit de Provenierswijk Oost. Wij komen graag in contact en hopen op veel aanwezigen.

De wijkraad heeft ons uitgenodigd om ons initiatief toe te lichten. Hiervan maken wij graag gebruik. De gemeente legt uit hoe het traject tot stand is gekomen en wij - adviesbureau Urbannerdam - vertellen hoe wij het traject uitvoeren. Wie kan meedoen, welke stappen zijn nodig en wat is de planning? 

Elke eigenaar van een huis op houten palen heeft baat bij een funderingsonderzoek. Dit geeft duidelijkheid over de staat van de fundering en of er (al dan niet op termijn) actie ondernomen moet worden. Wij begeleiden en ondersteunen eigenaren op weg naar een onderzoeksrapport.

De presentatie is vanwege Corona online. De livestream van de vergadering is te volgen op gebiedscommissies.notubiz.nl. Door op de melding ‘digitale vergadering Wijkraad Provenierswijk’ te klikken kunnen deelnemers direct naar de uitzending en de vergadering live volgen.